ВСЯ УКРАЇНА- БЕЗКОШТОВНО ДОБАВИТИ САЙТ В КАТАЛОГ.                     ЕРОТИЧНЕ ФОТО ДІВЧАТ.           Розміщення реклами в бігучому рядку.      
НОВИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ПОРТАЛ

Головна | Реєстрація | Вхід
Субота, 21.09.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | RSS
КАРТИНКИ.КАТАЛОГ САЙТІВ.РОЗКРУТКА.СКАЧАТИ РЕФЕРАТ. ДОПОМОГА В ЗНО.
Секси девки!!! СКАЧАТИ ФІЛЬМИ. НАШІ ІНФОРМЕРИ. РЕКЛАМА НА САЙТІ. СМАЙЛИКИ.
МОЛОДІЖНА ДВАДЦЯТКА 2010. ОФІС. OC. ТЕЛЕПРОГРАММА. ДОБАВИТИ САЙТ.

Меню сайта
Категорії розділу
Новини про світ музики [2] Все про космос [19]
ІНШЕ [28] КАХОВКА [0]
Інтернет [10]
Наше опитування
У ВАС ЕСТЬ СВОЙ САЙТ

Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СКАЧАТИ ПРОГРАМУ
НАШІ КНОПКИ
ЗНАЙДИ ДРУЗІВ
Молодіжна двадцятка 2010(СКАЧАТИ)
АНЕКДОТ ДНЯ
РЕКЛАМА
ВИПАДКОВІ САЙТИ НАШОГО КАТАЛОГА
РЕЙТИНГ
Головна » 2009 » Травень » 22 » Сімейне електричне авто
17:31
Сімейне електричне авто

Перший сімейний електромобіль Великобританії вже з'явився на світ.

В Лондоні представили Citroen C1 Еvie, здатний розвивати швидкість до 60 миль на годину. Виробники кажуть, що машина символізує важливу віху в еволюції дружнього до довкілля автотранспорту і частину комплектуючих збиратимуть в Об'єднаному Королівстві.
Чотиримісне електричне авто за ніч можна зарядити від звичайної домашньої розетки, причому наповнити батарею коштуватиме менше фунта стерлінгів. Каркас автомобіля виготовляють у Чехії, а електричну компоновку - у Великобританії.
Девід Мартел (головний виконавчий директор Electric Car Corporation): "Винуватцем близько третини всіх викидів вуглекислого газу є приватний автомобільний сектор. Електричні ж автомобілі впродовж експлуатації не викидають жодних газів. Ясна річ, що перехід на "зелений" електричний транспорт буде на благо довкіллю."
Еvie поєднує чудові експлуатаційні якості, найвищі стандарти безпеки та передові технології, чудовим прикладом яких, зокрема, може слугувати довговічна літій-іонна батарея. Незважаючи на початкову вартість, переваги такого засобу пересування як для автомобілістів, так і навколишнього середовища є відчутними.
Девід Мартел (головний виконавчий директор Electric Car Corporation): "Вартість такого авто є вищою, оскільки батареї коштують дорожче, і становить 16 тисяч фунтів. Але придбавши його, ви витрачатиме значно менше на експлуатацію. Адже, попри інше, у деяких місцях Лондона, до прикладу, електромобілі можна паркувати безкоштовно."
Уряд країни робить чимало для того, щоб стимулювати інвестиції у розробку електричних автомобілів. Окрім скасування податків та плати за в'їзд у центральну частину столиці для власників електромобілів, у міністерстві точаться також дебати щодо субсидій для покупців екологічного транспорту, які, можливо, надаватимуть вже через два роки.
В Electric Car Corporation переконані, що їхній транспортний засіб є першою серйозною альтернативою бензиновим та дизельним авто, нічим не різниться в управлінні і чудово підходить для пересування в місті. Робота в цехах компанії вже йде повним ходом, щоб реалізувати доволі амбітні плани: впродовж року виробник планує збути близько 500 одиниць своєї "зеленої" продукції, а протягом наступного - збільшити це число до 5 тисяч. Окрім того, до 2010 електричний сімейний Citroen повинен потрапити на ринки щонайменше ще двох європейських країн.

Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 662 | Додав: SOM | Теги: http://som.ucoz.ua/ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
СЕКС-ФОТО. СЕКСІ ДІВЧАТА З УКРАІНИ. БЕЗКОШТОВНО ДОБАВИТИ САЙТ В КАТАЛОГ. РАНЕТКИ. ТЕЛЕПРОГРАММА. ОНЛАЙН-ІГРИ. ОСТАННІ НОВИНИ. СТУДЕНТУ.
Форма входу
ПОІСКОВИКИ
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Каталоги
Новини від SEX.3DN
НОВИНИ від BIGMIR.NET
НОВИНИ від UKR.NET
Завантаження...
РЕКЛАМА

Украинская Баннерная Сеть
КАРТИНКИ.КАТАЛОГ САЙТІВ.РОЗКРУТКА.СКАЧАТИ РЕФЕРАТ. ДОПОМОГА В ЗНО.
Секси девки!!! СКАЧАТИ ФІЛЬМИ. НАШІ ІНФОРМЕРИ. РЕКЛАМА НА САЙТІ. СМАЙЛИКИ.
МОЛОДІЖНА ДВАДЦЯТКА 2010. ОФІС. OC. ТЕЛЕПРОГРАММА. ДОБАВИТИ САЙТ.